wordpress hjemmeside

Fik WordPress hjemmeside tilknyttet min fysiske forretning

Jeg har endelig fået en WordPress hjemmeside tilknyttet min forretning. Jeg siger ‘endelig’ fordi jeg egentlig længe har overvejet at få oprettet en hjemmeside, men bare ikke har fået gjort noget ved det.

En WordPress hjemmeside var en god idé

Hvis du selv er forretnings drivende, så kender du nok til det med at skulle stå med meget selv. Som ejer af en lille tøj forretning, har jeg ikke noget stort budget til at bruge på meget andet end indkøb af nye varer. Jeg har forsøgt at være ganske aktiv på Facebook og Instagram, men folk har generelt efterspurgt en hjemmeside eller en webshop. Derfor endte jeg med at oprette en WordPress hjemmeside.

Det var faktisk ikke så svært som jeg havde troet. Dog er jeg på ingen måde grafiker, og manglede altså et lidt mere professionelt touch på det site jeg fik oprettet. Jeg kunne godt skrive lidt om butikken, forsøge at lægge billeder op osv, men jeg havde absolut ingen idé om hvordan jeg skulle stille tingene op på den måde som jeg forestillede mig i mit hoved. Derfor endte jeg med at hyre et firma til den opgave.

Pengene godt givet ud

Jeg må sige at jeg ikke har fortrudt at jeg lod andre om at stå for min WordPress hjemmeside. Den er blev hundrede gange mere professionel at se på, og så er den også til at navigere rundt på. Jeg er bare virkelig tilfreds med designet og udseendet af siden. Nu har jeg både en forside som kan fange folks opmærksomhed med et lækkert slideshow af billeder. Jeg har en søgefunktion samt kategori inddeling, og så har jeg landings sider. Jeg har nemlig en blog tilknyttet min WordPress hjemmeside, således at folk kan klikke ind på den direkte fra hovedsiden.

Her kan jeg opdatere med trends, nyheder i butikken, information om butikslivet osv. Det er godt for mit SEO, har jeg lært. Jeg har endnu ikke en decideret webshops, hvor folk kan klikke ind og købe mine ting. I øjeblikket sælger jeg på Instagram ogFacebook til folk som ikke lige er fysisk i nærheden af min butik. Det er dog målet at få en rigtig webshops tilknyttet min WordPress hjemmeside snart. Der har jeg tænkt mig at benytte det firma som også opsatte min hjemmeside. De ved nemlig hvad de laver, og jeg tror de kan få det til at se super godt ud.