boligstyling

Boligstyling tips der er værd at vide når du indretter

Hvis du har brug for inspiration til boligstyling, så deler vi i indlægget her tips til hvad du bør tænke over når du indretter. Det handler nemlig om mere og andet end blot god stil og gode ideer.

Dette bør du tænke over ved boligstyling

Det er selvfølgelig en fordel at være fuld at gode ideer, hvis du gerne vil arbejde med boligstyling. Det er hvadenten det foregår hjemme hos dig selv, eller ude i professionelt øjemed.  Øje for æstetik er som regel også en forudsætning, men noget der også er vigtigt, når du skal indrette, er at sakbe dig et overblik. Skab dig et overblik over det rum du skal indrette. Nærstudér rummet og visualisér så de ting vil ændre.

En god idé kan være at få det ned på papir – eller på skærmen. Tegn gerne hvad du forestiller dig og supplér med tekst. Indsæt farve muligheder og også gerne små materiale prøver, så du selv eller din kunde bedst muligt kan forestille sig hvordan det enkelte rum kommer til at se ud. Hav også i tankerne hvad dit budget er, så du ikke overskrider det. Derfor kan det godt betale sig at tilføje priser til dine materialer og forslag på papiret.

Det skal handle om æstetik

Når du har et budget at gå ud fra, kan du handle ud fra det. Måske er det økonomi til et dyrere statement møbel, mens resten af rummets interiør skal findes på loppemarkeder og i genbrugs butikker. Det er dig som stylisten, der står for at der er en rød tråd rent æstetisk. Boligstyling handler i høj grad om æstetik, men også om koordinering og overblik. Du er den som skal se mulighederne i et rum, som måske umiddelbart fremstår håbløst. Det handler om at slut resultatet skal se godt ud, men det skal også fungere rent praktisk. De to elementer hænger uløseligt sammen når det kommer til boligstyling.

Det er grunden til at mange hyrer professionelle til at indrette. De fleste af os står dog mere eller mindre for indretningen i hjemmet selv. Det er nemlig ikke helt billigt at få en indretnings designer ud. Ofte kommer de ud og indretter butikker, kontorer og kulisser, og i nogle tilfælde også private hjem. Hvis du selv står for boligstyling derhjemme, så er der heldigvis masser af inspiration at hente online. Tag blot et kig på Pinterest eller Instagram, og du vil lynhurtigt finde inspiration til det rum du står og skal indrette.