Min oplevelse da jeg skulle købe en 1300 kg trailer til gør-det-selv projekter

Jeg stod her i sidste sommer og manglede en 1300 kg trailer til mine gør-det-selv projekter. Jeg har nemlig for nyligt købt et hus i Kerteminde, tæt på Odense by, så jeg har over det seneste år haft meget stor brug af en 1300 kg trailer til flytning af møbler, træværk, og haveaffald. Så derfor tog jeg beslutningen om at køre forbi min nærmeste Kondal Trailer Center, der er placeret i Odense S for at købe den helt rigtige 1300 kg trailer der passede til mine behov. 

Min oplevelse hos Kondal Trailer Center, var ikke andet en super behagelige oplevelse. Deres medarbejdere var utrolig hjælpsomme og vi snakkede i dybden om hvilke behov jeg havde, og hvad jeg i bund og grund havde brug for at min trailer kunne. 

Det var netop her at vi fik indsnævret det til en 1300 kg trailer, som kunne alt det jeg havde brug for at den skulle. Så det efterlod mig med 7 mulige trailere. Heriblandt fandtes der både lukkede og åbne 1300 kg trailer. Med opkørsel og aflæsning, adskillige aksler, bremser og nedfældelige sider. 

Det var netop her at jeg landede på min nye og smukke samarbejdspartner, nemlig en Brenderup BT4260SB 1300 kg trailer. Der blandt andet har en robust stålbund, manuel tip funktion der kan tippe min last hurtig af, og en varmgalvaniseret chassis. Godt nok er det ikke altid at jeg har brug for at tippe min last, men tanken om at jeg kan gøre det med haveaffald virkede som den perfekte løsning for at aflæse min ryg m.m. 

Nu har jeg gjort brug af denne 1300 kg trailer i snart et år, og en har kun gjort mine gør-det-selv projekter nemmere med tiden. Den kan dermed klart anbefales til entreprenører, gør-det-selv folk og mange andre!